Campionat nadalenc Ping Pong al CEM

Aquest cap de setmana hem disputat un torneig tenis taula. Han estat un total de 30 participants amb nivells molt equilibrats . La classificació ha estat la següent: Primer premi: Albert Domenech (Spa en un balneari per a dues persones). Segon premi: Alfredo Garcia(panera). Tercer i quart premi: Andreu Ferrer i Albert Dubé, es van quedar en quarts de final: Jordi, Marius, Jordi Respecta i Dani Lloret. Va estar tan igualat que qualsevol dels jugadors que es quedaren en quarts de final podien haver passat a les semifinals però així es va decidir en les taules.

Vull donar les gràcies a tots els que heu col·laborat a organitzar el campionat i participat, també dir que teniu la porta oberta del CEM per venir a entrenar els dilluns i dimecres de 18h a 21h.

I aprofito també per comunicar-vos que en setmana Santa se celebrarà un altre campionat, amb més nivell i més àgil en les rondes classificatòries i per descomptat premis per a primer, segon, tercer classificat i segurament…..més Calçots!!!! 🙂

Animar-vos a agafar la pala!! us esperem!!