Campionat de tenis taulta de setmana santa 28 i 29 de març

Saluts!!!

Tinc el plaer d’anunciar el próxim campionat de tenis taula en el centre Excursionita Montclar.

Serà dijous 28 i divendres 29 de març apartir de les 17 hores. El preu de la inscripció és de 5 euros amb dues consumicions i calçotada el divendres amb la graella funcionant tots dos dies per si voleu portar una mica de carn, segurament vindrà un grup a tocar el divendres 29 a les 20:30 FIRAL FUNKY BAND totalment gratuït 🙂

Les regles serán senzilles, primer dia eliminatories de 3 partides a 11 punts al millor de 2. El saque será al aire i sempre d’arrera de la taula, lluire i es canviará cada 2 punts. Els que es clasifiquin per les finals tindrán l’opció d’optar als premis que s’otorgan al primer, segón i tercer.

El vigent campió és el senyor Albert Domenech, Subcampio Alfredo Garcia i tercer Andreu Ferrer. El torneig esta dirigit a participants amateur amb l’objetiu que puguin coneixer el centre i tornar a practicar aquest esport tan complert que es el tenis taula.

També volia anunciar-vos que els nostres companys del Tenis Taula Sant Feliu celebren el seu primer campionat el dia 23 de març a les 17h en l’institut de vilartagas(davant dels mossos d’esquadra). Tindran categoria per amateurs i federats i el preu de la inscripció també serà de 5 euros.

Us volia demanar que us apuntéssiu al campionat abans del 28 de març per així tenir una millor organització, podeu apuntar-vos dilluns i dimecres apartir de les 18h en el centre excursionista montclar, així estarà tot preparat per gaudir del campionat, dels calçots, de la música i de bona compañia. Vine a disfrutar i no pensis en el nivell ni que fa molt de temps que no juges, tots els jugadors del CEM van tornar a començar a jugar després de molt anys sense tocar una pala de ping pong. També tindrem una taula per els nens així com servei de cafeteria.